Mijn verhaal

Gijs

Focus op duurzaame oplossingen

Wie ben ik?

Ik ben Thom, een ondernemer die voor een duurzame toekomst staat. Duurzaamheid is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ik ontkom er dan ook niet aan om duurzaam te ondernemen. Mijn passie voor duurzaam is gericht op het menselijke belang. Jou belang is al duurzaam, dit komt overeen met mijn belang. Door kennis te delen zoek ik de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en duurzame maatregelen, mensen en technologie. Dit is de sleutel tot succesvol samenwerken en vormt het uitgangspunt voor mijn filosofie: Energie voor Synergie.

Waarom richt ik het bedrijf op? 

Synergie is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Dit komt precies overeen met wat ik graag wil doen. Het woord wordt gebruikt voor een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken. Dit is duurzaam in zijn breedste vorm. Simpelweg menselijk, makkelijk, en gespecialiseerd is de sleutel om effectief en een duurzame oplossing aan te kunnen bieden. We adviseren onafhankelijk met kennis en de juiste prijzen met de juiste belangen waardoor we veel meer bereiken dan individueel.

Waarom duurzaam?

Hier zal ik een aantal bladzijden van vol kunnen schrijven, maar om je aandacht duurzaam te kunnen besparen zal ik kort en krachtig uit willen leggen waarom duurzaam. Een goede balans vinden tussen mens, milieu en economie; het is een uitdagende opdracht die ons allemaal raakt.

Wat we nú doen, heeft gevolgen voor later. Het klimaat verandert, door uitstoot van (te veel) broeikasgassen. We gebruiken meer van de aarde, dan deze kan opbrengen. Dit tast het vermogen van de aarde ernstig aan. Hoe kunnen we toch blijven groeien en in ieders behoeften voorzien, zonder de aarde verder te belasten? Het antwoord is duurzaamheid.

Gezien het grote aandeel van energie in de uitstoot van CO₂ en de ontwikkeling van de diverse technologieën is er vooral in Nederland nog veel te winnen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie-opwekking (84% van de afvalstoffen wordt reeds hergebruikt).

Als we nú toekomstgerichte keuzes maken en duurzaam zijn. Investeren we in de wereld van morgen. Steeds meer organisaties brengen hun CO2-uitstoot in kaart en werken aan CO2-reductie. Ons initiatief is bovendien naar een duurzame toekomst, rekening houden met effecten op mens en milieu wat ook gevolgen heeft voor een economische toekomst.

Hoe kunnen we dit realiseren?

Simpelweg een goed advies, een gerichte en duurzame oplossing met een gespecialiseerd en flexibel persoon, die zijn afspraken nakomt. Oftewel met Gijs die probeert om alle straten groen te maken.


Mijn werkwijze

Vrijblijvend kennismaking en oriëntatie

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek oriënteer ik op de specifieke situatie van uw woonsituatie. Daarbij wordt in onderling overleg uw concrete adviesbehoefte zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd.

Vooronderzoek en opname

Op basis daarvan breng ik binnen korte tijd een uitgebreide offerte aan u uit. Met daarin o.a. een eenduidige omschrijving van de adviesopdracht, alsmede een zo nauwkeurig mogelijk. Na acceptatie wordt de opdracht eerst zeer gedegen voorbereid en daarna tot in detail uitgevoerd. Om efficiënt tot optimale resultaten te komen is de aanpak opgedeeld in 3 stappen.

Oplossing en advies

Tijdens de uitvoering van de opdracht ben regelmatig aanwezig bij uw woning. Hierdoor wordt een open en een transparante communicatie gerealiseerd en een persoonlijke betrokkenheid met de duurzame oplossingen. Bovendien bent u zodoende doorlopend geïnformeerd over de status van de opdracht.

Evaluatie en nazorg

.   

Een duurzame oplossing en energieneutrale woning voor de juiste prijs.

Vrijblijvend kennismaking en oriëntatie

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw aanvraag per e-mail.

Gijs - Groen in je straat

Contactgegevens

Gijs

Deurningerweg 48, Borne

+31(0)74 - 234 0777

info@groeninjestraat.nl

FACEBOOK

Ons team

Mensen die u helpen

Energie besparen in huis is goed voor het milieu en het scheelt veel geld. Het begint bij een goed geïsoleerd huis met een zuinige installatie voor verwarming en warm water. Er komen steedts meer mogelijkheden. In 2020 zijn nieuwe woningen zelfs energieneutraal. 

Doordat er veel aanbod is in deze markt is een eerlijk en deskundig advies in vele gevallen een verwachting waar niet aan voldaan wordt. Onzekerheid is hierin vaak een rol wat zich afspeelt