Samenwerking met Energieloket Twente

Samen staan we sterker!

Waar samenwerking en innovatie de kern vormen van alles wat we doen! Wij zijn trots om aan te kondigen dat we een strategische samenwerking zijn aangegaan met Energieloket-Twente, een beweging die ons geloof in de kracht van synergie en gemeenschappelijke inzet voor duurzaamheid versterkt.

Samen staan we sterker! Bij Gijs geloven we dat de combinatie van onze innovatieve benadering met de lokale expertise en het duurzame netwerk van Energieloket-Twente ons in staat stelt om niet alleen sneller en efficiënter te werken, maar ook om een diepere en meer blijvende impact te maken. Deze samenwerking is ons antwoord op de steeds groeiende behoefte aan duurzame, slimme en toegankelijke energieoplossingen.

We bundelen onze krachten en zetten onze gedeelde visie om in actie. Door samen te werken, breken we door barrières en combineren we het beste van twee werelden. Van het verduurzamen van woningen tot het bevorderen van groene energie en bewustwording in de gemeenschap, elke stap die we zetten is een stap richting een groenere, schonere en duurzamere toekomst.

Onze samenwerking met Energieloket-Twente is meer dan een partnerschap; het is een verbintenis tot het voortdurend zoeken naar betere, slimmere en meer impactvolle manieren om onze wereld te verbeteren. Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen en zijn toegewijd om deze reis te delen met onze klanten, partners en de gemeenschap.

Plan van aanpak met Gijs

Ontvangen brief

Elke brief voor elke bewoner is uniek. We verzenden brieven voor wie in aanmerking kan komen voor de energiescan.

Afspraak energiescan

Nadat de brief ontvangen is plannen wij de afspraak in wanneer het jou en ons uitkomt voor een vrijblijvende scan.

Energiescan

Met onze transmissieberekening en endoscopisch onderzoek in de muren gaan we alles nakijken stap voor stap!

Berekening

Nadat we alles hebben doorlopen gaan wij aan de slag met het berekenen van de rendementen voor het verduurzamen.

Realiseren verduurzaming

Na positieve rendementen en opdracht zullen wij het gehele traject begeleiden voor zowel de installateur als klant.

Nazorg

Uiteraard kunnen wij achteraf nog de volledige subsidies verzorgen en zullen wij alles met u nalopen.

Meer informatie?